FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Nieuwe versie Zuid-Kennemerland en IJmond InZicht is live!

Belangrijkste inzichten
 • We zijn verheugd om je kennis te laten maken met de nieuwe versie van Zuid-Kennemerland en IJmond InZicht. 
 • De nieuwe en verbeterde versie van Zuid-Kennemerland en IJmond InZicht betekent nog meer overzicht en inzicht. Gebruiksgemak maar vooral ook snelle vindbaarheid van data en informatie staan voorop.
 • Enkele voordelen waar gebruikers van kunnen profiteren zijn: meer overzicht, sneller inzicht, dieper inzicht, slimme zoekfunctie.
 • Schrijf je in voor onze nieuwsupdates (onderaan de pagina) en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarkt, onderwijs en economie. 
 • Start het jaar goed en schrijf je in voor een van onze zes workshops. 
Nieuwe versie Zuid-Kennemerland en IJmond InZicht is live!

We zijn verheugd om je kennis te laten maken met de nieuwe versie van ZKIJ InZicht, ontworpen om een boost te geven aan datagedreven beleidsontwikkeling. De nieuwe en verbeterde versie van ZKIJ InZicht betekent nog meer overzicht en inzicht. Gebruiksgemak maar vooral ook snelle vindbaarheid van data en informatie staan voorop. Hier zijn enkele voordelen waar gebruikers van zullen profiteren:

 • Meer overzicht: de thema’s Arbeidsmarkt, Economie en Onderwijs worden uitgesplitst naar diverse subthema’s die onderling samenhangen; van een algemeen overzicht naar meer specifieke onderwerpen.
 • Sneller inzicht: bij elk subthema worden eerst de belangrijkste grafieken getoond met tekst en uitleg getoond, om snel een overzicht te krijgen van de belangrijkste ontwikkelingen. De knop ‘Meer Data’, onderaan de subthemapagina’s, biedt vervolgens de mogelijkheid tot verdere verdieping.
 • Dieper inzicht: een uitbreiding van het aantal opgenomen visualisaties en bijbehorende datasets. Hierdoor worden bestaande subthema’s niet alleen verder verrijkt, maar komen er ook nieuwe subthema’s bij, waardoor je in nóg meer onderwerpen inzicht krijgt.
 • Slimme zoekfunctie: de verbeterde en slimme zoekfunctie maakt het gemakkelijk om snel relevante artikelen, grafieken en verdiepende dashboards te vinden.
 • Waardevolle content: krijg toegang tot waardevolle content (artikelen, Magazine, Infographics en factsheets). Schrijf je in voor onze nieuwsupdates en blijf op de hoogte.
   
Zuid-Kennemerland en IJmond InZicht in het kort

ZKIJ InZicht geeft een boost aan datagedreven beleidsontwikkeling. Dat maakt ZKIJ InZicht tot hét toonaangevende online platform voor iedereen die invloed heeft op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt van de regio Zuid-Kennemerland en IJmond. 8 provincies en 11 arbeidsmarktregio’s maken al gebruik van de grensverleggende mogelijkheden van hun eigen InZicht-platform. Zij dragen daarmee bij aan de voortdurende doorontwikkeling van ZKIJ InZicht. Inmiddels is de ArbeidsmarktInZicht-community waarvan ZKIJ InZicht onderdeel is, uitgegroeid tot een plek waarin dialoog en uitwisseling plaatsvinden over de grote vraagstukken van economie, arbeidsmarkt en onderwijs.

Wij geloven in de kracht van verbinding en samenwerking. Wij verzamelen en bundelen data over economie, arbeidsmarkt, competenties en onderwijs en brengen ze met elkaar in verbinding. Dankzij de data en de duiding verbeteren, verdiepen en veranderen beleidsontwikkeling en resultaatgerichte acties. Community-vorming versterkt deze ontwikkeling. Dankzij door ons geïnitieerde uitwisseling en samenwerking rond gedeelde vraagstukken, groeit het effect van datagedreven beleidsontwikkeling. Dat heeft zowel lokaal, als regionaal en interregionaal een positieve impact.

Start 2024 goed: doe mee aan een van de zes workshops

Heb jij goede voornemens om in 2024 meer met data te gaan doen, maar ben je nog niet zo bekend met ZKIJ InZicht? Start het jaar dan goed en schrijf je in voor een van de zes workshops. Om jou te helpen het meeste uit de nieuwe versie van ZKIJ InZicht te halen, organiseren we in januari enkele online workshops. Hierin tonen we je op een laagdrempelige manier binnen 30 minuten welke functionaliteiten / onderdelen beschikbaar zijn binnen ZKIJ InZicht. Daarna is er de gelegenheid om vragen te stellen. De workshops worden gegeven op:

 • Dinsdag 9 januari           : 12:00-12:45 uur
 • Donderdag 11 januari   : 9:00-9:45 uur
 • Dinsdag 16 januari         : 9:00-9:45 uur
 • Donderdag 18 januari   : 12:00-12:45 uur
 • Maandag 22 januari      : 12:00-12:45 uur
 • Woensdag 24 januari    : 9:00-9:45 uur
   

Interesse in een workshop? Stuur dan even een mailtje (met de dag waarop je wilt deelnemen) naar: info@arbeidsmarktinzicht.nl. Dan sturen we je een uitnodiging om deel te nemen aan de online workshop.

Overzicht belangrijke (nieuwe) functionaliteiten

Klik op de onderstaande afbeelding voor een overzicht van belangrijke (nieuwe) functionaliteiten.


We hopen dat je net zo enthousiast bent over de nieuwe versie als wij en kijken ernaar uit om je in 2024 te blijven voorzien van de best mogelijke regionale arbeidsmarktinzichten.

Met vriendelijke groeten,
Het team van ZKIJ InZicht

POWERED BY

powered by